Announcement

Collapse
No announcement yet.

Technical Issues? Post Here

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by jnj91 View Post
    Recently, both my devices (Samsung Galaxy Nexus and ASUS TF300 both running Android 4.2) are unable to load the 'All-Time High Scores' for any of the tables on the main menu. All tables just display 'Loading...' in all the score slots. I've tried clearing the cache, re-installing the app, and even trying a new Swarm account. Has anyone else experienced this?
    Thanks for the report - what version of the app are you running?

    Comment


    • Originally posted by jnj91 View Post
      Recently, both my devices (Samsung Galaxy Nexus and ASUS TF300 both running Android 4.2) are unable to load the 'All-Time High Scores' for any of the tables on the main menu. All tables just display 'Loading...' in all the score slots. I've tried clearing the cache, re-installing the app, and even trying a new Swarm account. Has anyone else experienced this?
      You aren't alone.
      https://forum.zenstudios.com/showthr...7534#post47534

      Comment


      • The same problem with right flipper Galaxy tab 2 10.1

        Originally posted by rklapp View Post
        The sound problem seems to have fixed itself. A new issue has surfaced where the right flipper seems sticky at times like its worn out. For example, I'll hold the ball and all of a sudden it will release and i'll loose the ball. Or I touch the screen but the flipper doesn't respond. It happens in both orientation so I don't think the screen is wearing out if that's possible. Maybe my right thumb is wearing out but I don't think so. Has this happened to anyone else? TIA
        Hi I have the same problem with right flipper freezes on me after playing any table for few minutes, I have Galaxy Tab 2 10,1.
        IT is not the screen wearing off problem because it working fine on any other apps. I already reinstali game, and it help maybe for day or two, now it;s come back it is very frustrating if you are in the middle of the good game, I purchased several table and cant play them because of this problem, please help.

        Comment


        • Right flipper freeses...

          Hi I have a problem with right flipper freezes on me after playing any table for few minutes, I have Galaxy Tab 2 10,1.
          IT is not the screen wearing off problem because it working fine on any other apps. I already reinstali game, and it help maybe for day or two, now it;s come back it is very frustrating if you are in the middle of the good game, I purchased several table and cant play them because of this problem, please help.

          Comment


          • Originally posted by BarbieBobomb View Post
            Thanks for the report - what version of the app are you running?
            Running the latest version as of today, and the problem seems to be fixed....thanks! Sorry, hadn't noticed the other thread about Swarm problems in the main Android forum.

            Comment


            • When you play in landscape perspective there is a large dead zone on the right hand side approx where the plunge/check button appears. This dead zone cause for touches to not be recognized and for the flipper on the right to appear to be dead, or inoperative.

              Because of the position of the nudge touchzones, and the way a tablet 7"+ gets held in landscape, this dead zone becomes a hot spot for a players right thumb.

              In previous builds I didn't encounter this dead zone before. In the last 4 updates over the previous week, when/how did this get implemented?

              Tested and confirmed on both a Nexus 10 and a Galaxy Tab 2 7"

              Comment


              • Right flipper freeses/not respond

                Originally posted by n3tizen View Post
                When you play in landscape perspective there is a large dead zone on the right hand side approx where the plunge/check button appears. This dead zone cause for touches to not be recognized and for the flipper on the right to appear to be dead, or inoperative.

                Because of the position of the nudge touchzones, and the way a tablet 7"+ gets held in landscape, this dead zone becomes a hot spot for a players right thumb.

                In previous builds I didn't encounter this dead zone before. In the last 4 updates over the previous week, when/how did this get implemented?

                Tested and confirmed on both a Nexus 10 and a Galaxy Tab 2 7"
                If you are referring to my problem, it is not dead zone because when I am playing on the beginning everything is perfect both flippers respond without any problem, just after some time of playing right flipper start acting weird not respond or respond with long delay, and some time left on also. Did anybody experience something like that, please help. I read about similar problem in this tread unfortunately there was no replay. Maybe now somebody can help.

                Comment


                • crashing my phone

                  I loved the first Star Wars tables and had zero problems, then I bought Starfighter Assault and after playing for about 2 minutes on a fully charged battery, it completely crashes my phone and upon restart battery then says 0% and to connect a charger. This has happened every time I try to run the game. No other apps are running. Any suggestions?
                  Samsung Galaxy II Epic 4G Touch.

                  Comment


                  • New Stars Wars say I need a patch on Kindle Fire HD

                    When I attempt to purchase the new Stars Wars games, i receive the following.." You have to install the latest patch to play this table"

                    How do I get the "patch" for my Kindle Fire HD so I can download the new Star Wars Games?

                    Comment


                    • Star Wars Starfighter Assault Mission 1 - If you repeat the mission you cannot enable the tie/xwing fighter lasers/blasters with the launch button.

                      Launching the mission the first time things work properly. pressing the launch button starts the squad of three fighters firing. You can maneuver around on the screen left and right to shoot enemy targets and avoid asteroids. However, if you redo the mission the lasers/blasters will no fire and all you can do is move left and right to avoid asteroids.

                      This is most annoying and a very large bug.

                      I have confirmed this on both a Nexus 10 and a Galaxy Tab 2 it occurs 100% of the time

                      Comment


                      • Originally posted by n3tizen View Post
                        Star Wars Starfighter Assault Mission 1 - If you repeat the mission you cannot enable the tie/xwing fighter lasers/blasters with the launch button.

                        Launching the mission the first time things work properly. pressing the launch button starts the squad of three fighters firing. You can maneuver around on the screen left and right to shoot enemy targets and avoid asteroids. However, if you redo the mission the lasers/blasters will no fire and all you can do is move left and right to avoid asteroids.

                        This is most annoying and a very large bug.

                        I have confirmed this on both a Nexus 10 and a Galaxy Tab 2 it occurs 100% of the time
                        Thanks for the report!

                        Comment


                        • Poor performance Motorola zoom 10.1 (original eu WIFI Model) ENHANCED VISUAL QUALITY

                          (Title meant to read XOOM, not ZOOM, whoops :P)

                          Hi, firstly just like to say what a great game this is to play on the android and just come back to playing it after forgetting about it for a while. Also purchased a few tables, and would like to buy more, but one thing is bugging me...

                          On Visual Quality: ENHANCED, the gameplay is quite stuttery. Its playable (just), but its not really that nice. I have updated the game to latest version, as before it was totally unplayable. Its fine on standard settings, and plays smooth, but obviously on some tables like 'PARANORMAL' the graphics take a massive hit as everything just doesnt look as good

                          Is this an issue that you guys are aware of, or is it just that my tablet is too old to really cope with this setting?

                          The game runs perfect on my HTC ONE X, on Enhanced quality it looks great and runs smooth, but obviously I would rather play on my 10 inch tablet, but with the better graphics option!

                          Thanks in advance, and hope something can be done. If not, I will just accept that my tablet is a little bit ageing.

                          Oh, and can anyone recommend a good cheap tablet with tegra 3 for not a lot of money (a 10 inch one maybe?)

                          Cheers!

                          EDIT: just done a bit more testing with my phone and tablet doing same thing, and it appears there isnt really that much difference between standard and enhanced after-all. It still slows down on enhanced, but what im mostly seeing is the fact that the HTC One X is just a better screen overall with better colours that 'pop' a lot more, making the xoom look really bland and rubbish. Ah well, still great game though
                          Last edited by puballday; 11-18-2013, 02:25 PM.

                          Comment


                          • Originally posted by puballday View Post
                            (Title meant to read XOOM, not ZOOM, whoops :P)

                            Hi, firstly just like to say what a great game this is to play on the android and just come back to playing it after forgetting about it for a while. Also purchased a few tables, and would like to buy more, but one thing is bugging me...

                            On Visual Quality: ENHANCED, the gameplay is quite stuttery. Its playable (just), but its not really that nice. I have updated the game to latest version, as before it was totally unplayable. Its fine on standard settings, and plays smooth, but obviously on some tables like 'PARANORMAL' the graphics take a massive hit as everything just doesnt look as good

                            Is this an issue that you guys are aware of, or is it just that my tablet is too old to really cope with this setting?

                            The game runs perfect on my HTC ONE X, on Enhanced quality it looks great and runs smooth, but obviously I would rather play on my 10 inch tablet, but with the better graphics option!

                            Thanks in advance, and hope something can be done. If not, I will just accept that my tablet is a little bit ageing.

                            Oh, and can anyone recommend a good cheap tablet with tegra 3 for not a lot of money (a 10 inch one maybe?)

                            Cheers!

                            EDIT: just done a bit more testing with my phone and tablet doing same thing, and it appears there isnt really that much difference between standard and enhanced after-all. It still slows down on enhanced, but what im mostly seeing is the fact that the HTC One X is just a better screen overall with better colours that 'pop' a lot more, making the xoom look really bland and rubbish. Ah well, still great game though
                            What OS version are you running on your Xoom? Have you tried restarting before you play to make sure background apps aren't running?

                            Comment


                            • Yup, tried a restart, cache clear and startup killer apps to stop things loading. Im on 4.0.4, which is the latest release available here in the uk, although I do believe that over in the states they had a newer version from verizon? Think there on 4.1 or something... Anyway the model number is mz604 on a build number 1.7.1-45 (again, android 4.0.4)

                              Only other thing i can think of is deleting all my desktop widgets and other stuff like that; will give it a go but cant really see it making much difference :s

                              Comment


                              • dont know if it helps, but its saying i have 370mb ram used, with 343mb ram free. Could it be there is not enough ram to run it on high?

                                UPDATE: just tried deleting my desktop widgets, leaving only my icons on there, done a reboot, ensured all apps other than system apps are closed, and tried it again on enhanced. I have to say it is somewhat improved, playable even.
                                Its weird, i cant really say its stuttery any more, but its definetly not running at the same fps as on normal, just feels slightly sluggish and sometimes when things move quickly its kinda struggling to keep things running fluid. Ah well :s
                                Last edited by puballday; 11-18-2013, 08:14 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X