Announcement

Collapse
No announcement yet.

Weird green table on some tables

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weird green table on some tables

    Hi all, I couldn't find this previously posted on here or from even doing a Google search so I dunno if I'm the only one seeing this issue. I've purchased most of the tables on Android since Zen Pinball HD came out and hadn't touched it for several months. Yesterday I went to load up some of the Star Wars tables after seeing the new trailer and was in the mood for something Star Wars on my Galaxy Tab S 10.5. I loaded up the Empire Strikes Back table and saw what you see below. This is also appearing on a few other tables, like the Clone Wars and Han Solo's.

    I tried reinstalling the app/tables, rebooting my tablet and still saw this. The only way it goes away is if I change the graphics from Enhanced to Standard. I am running Lollipop and not rooted.

    ZenGreen.jpg

  • #2
    I just tried the table you took the screenshot of and I can't replicate the bug on my Nvidia Shield Tablet.

    I wonder if it is a device-specific bug?

    Comment


    • #3
      Originally posted by Jarith View Post
      Hi all, I couldn't find this previously posted on here or from even doing a Google search so I dunno if I'm the only one seeing this issue. I've purchased most of the tables on Android since Zen Pinball HD came out and hadn't touched it for several months. Yesterday I went to load up some of the Star Wars tables after seeing the new trailer and was in the mood for something Star Wars on my Galaxy Tab S 10.5. I loaded up the Empire Strikes Back table and saw what you see below. This is also appearing on a few other tables, like the Clone Wars and Han Solo's.

      I tried reinstalling the app/tables, rebooting my tablet and still saw this. The only way it goes away is if I change the graphics from Enhanced to Standard. I am running Lollipop and not rooted.

      [ATTACH=CONFIG]562[/ATTACH]
      I think I've seen this maybe 1 or 2 other times - is it only in Standard graphics?

      Comment


      • #4
        It's only when I switch to enhanced graphics which the tablet is fully capable of. Most of the other tablets work fine which is another reason I only caught this today.

        Comment


        • #5
          same problem with tab s 8.4

          Hi, i am having exactly the same problem.
          if i set graphics quality to enhanced the tables (avengers table for example) turn green, just like on the posted picture.

          I have a samsung galaxy tab s 8.4 with android 5.0.2

          I was not playing with zen pinball for a while.
          i think last time i used it my tab had still had android 4.4 and back there i had no problem with enhanced graphics!

          Any guess what can be wrong?

          What does advanced graphics actually do?
          What part of the rendering is different compared to the standard quality that may cause this problem?

          I see reflections on the balls with it for example.

          Comment


          • #6
            Originally posted by BarbieBobomb View Post
            I think I've seen this maybe 1 or 2 other times
            Was happy to find this thread until I saw that it was over 1 year old

            Anyway... today I reinstalled the app plus all the tables, after it being off my tablet for a couple of months, and noticed that some of the tables have this green texture.

            This is on the Enhanced graphics setting only. On Standard setting it looks normal. My tablet is a Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) (SMP-600). Lollipop 5.1.1.

            I own all of the tables and these have the green texture:

            Earth Defense
            Shaman
            Tesla

            Iron Man
            The Infinity Gauntlet
            X-Men
            Ghost Rider
            World War Hulk
            The Avengers

            Han Solo
            The Empire Strikes Back
            Clone Wars
            Boba Fett



            Any news about this? Anything specific about these particular tables that could be the cause of the problem?
            Last edited by Negasonic; 06-19-2016, 03:10 PM.

            Comment

            Working...
            X