Announcement

Collapse
No announcement yet.

New patch broke my game :(

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by jgpinballwizard View Post
    OK I called Amazon customer service and a recording said to try holding the power button for 20 seconds to reset the Kindle. I tried it and it worked. I just downloaded the Portal game. I'll repost if it crashes again.
    Thanks for letting me know! Keep me posted

    Comment


    • #47
      Originally posted by jgpinballwizard View Post
      I tried it and it worked.
      Not for me...

      Comment


      • #48
        If you feel you need a refund, please contact Amazon customer support.
        Sorry, Zen Pinball HD "was" the best Pinball, but now it´s 5 weeks without an working bugfix...

        i wait until the end of july, if your developers are not able to solve a problem in 8 weeks thats the wrong game & company for me...
        Last edited by hou$emei$ter; 07-03-2015, 12:32 PM.

        Comment


        • #49
          @bobby

          it's time for an update, is zen studios working on this highscore bug or not ???

          Comment


          • #50
            Originally posted by hou$emei$ter View Post
            @bobby

            it's time for an update, is zen studios working on this highscore bug or not ???
            Can you give more details about this bug? Which tables are affected?

            Comment


            • #51
              We've updated the Amazon version of Zen Pinball - make sure you have version 1.17.1 installed and let me know if you have any issues with crashing after the update.

              Comment


              • #52
                Originally posted by BarbieBobomb View Post
                Can you give more details about this bug? Which tables are affected?
                Portal and Mars, but it's not so easy to reach a new highscore so i have not tested the other tables...

                I think my highscores are not submitted to swarm, you can see pictures at this thread:

                http://forum.zenstudios.com/showthre...-Highscore-Bug

                My name is visitvegas.de, the first screenshot is local and the second is swarm...

                Local = 364.047.500
                Swarm = 200.143.008

                I'm playing for highscores, if they are not stored zen pinball is useless...

                I try the new update (1.17.1) today...

                Edit: Looks good, first game and my new score is submitted...

                Edit 2:

                1: Downloaded V 1.17.1
                2: Played Portal -> Highscore submitted
                3: Bought Ant-Man -> First Game -> Score: 100.621.373 -> NOT submitted

                zen-pinball-hd-antman-highscore-bug-01.jpg

                zen-pinball-hd-antman-highscore-bug-02.jpg
                Last edited by hou$emei$ter; 07-22-2015, 04:21 AM.

                Comment


                • #53
                  Actually i can start Zen Pinball but...

                  no highscores are available, take a look at swarm...

                  swarm-you-are-offline.jpg

                  1 = active 3g network
                  2 = active wlan

                  but hey... i'm offline...

                  Comment


                  • #54
                    Highscore Bug Video

                    @Bobby...

                    i made a short film...

                    https://youtu.be/ZROl5njHm_s

                    portal table -> next game -> new highscore: 194.324.190

                    at time 00:25 you can see "Score submitted" but it's NOT the portal highscore, it is a highscore "all other tables" (11.420 M) !

                    at 00:45 you can see my OLD highscore with 116.027.848 the new one is NOT submitted to swarm
                    Last edited by hou$emei$ter; 07-22-2015, 06:10 PM.

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by hou$emei$ter View Post
                      Actually i can start Zen Pinball but...

                      no highscores are available, take a look at swarm...

                      [ATTACH=CONFIG]633[/ATTACH]

                      1 = active 3g network
                      2 = active wlan

                      but hey... i'm offline...

                      Are you signed into Swarm? Have you tried signing out and back in?

                      Comment


                      • #56
                        yes, swarm was online ~10 seconds after the screenshot

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by hou$emei$ter View Post
                          yes, swarm was online ~10 seconds after the screenshot
                          Did you try signing out/back in?

                          Comment


                          • #58
                            yes, more than 5x

                            Comment


                            • #59
                              @Bobby

                              is anybody working on this problem ???

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by hou$emei$ter View Post
                                @Bobby

                                is anybody working on this problem ???
                                I've let the team know so they can investigate.

                                Comment

                                Working...
                                X