Results 1 to 3 of 3

Thread: Left Flipper, No response from Zen.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    6

    Default Left Flipper, No response from Zen.

    I sent an email to Zen about an issue I'm having. About 1 month later they responded asking what platform I use. I emailed them back over 2 weeks ago and have not heard a thing.

    I have a bug that if I hit the left flipper up and keep it up, then hit the right flipper up and let it back down the left flipper will also go down even tho I'm still holding the left flipper button. Am I missing something simple? I would expect the flipper to stay up because I'm still holding the button. This happens on every table and is very annoying. It does work normal if I hold the right flipper up and keep it held up, I can use the left flipper without dropping the right one I'm still holding up.

  2. #2
    Table Designer deep's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    356

    Default

    Quote Originally Posted by chadman View Post
    I sent an email to Zen about an issue I'm having. About 1 month later they responded asking what platform I use. I emailed them back over 2 weeks ago and have not heard a thing.

    I have a bug that if I hit the left flipper up and keep it up, then hit the right flipper up and let it back down the left flipper will also go down even tho I'm still holding the left flipper button. Am I missing something simple? I would expect the flipper to stay up because I'm still holding the button. This happens on every table and is very annoying. It does work normal if I hold the right flipper up and keep it held up, I can use the left flipper without dropping the right one I'm still holding up.
    Hi!
    Sorry for the late response! Are you playing with a keyboard? In this case, have you tried with an other keyboard? Or if you use a controller, which one?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by deep View Post
    Hi!
    Sorry for the late response! Are you playing with a keyboard? In this case, have you tried with an other keyboard? Or if you use a controller, which one?
    Got it working! Was a bug in the controller and changing a setting fixed it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •