Results 1 to 5 of 5

Thread: Issue with FX3 (and FX2) on Shadowplay

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    118

    Default Issue with FX3 (and FX2) on Shadowplay

    Hi !

    I have this problem with FX3 (and just discover I had it with FX2, it seems this summer) :
    https://forums.playbattlegrounds.com...recording-bug/

    https://www.youtube.com/watch?v=1Tti...ature=youtu.be

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    118

    Default

    OK I found the problem, it appears only on some games so it's more a nvidia issue.

    We have to select only one monitor in the windows options, then it's ok to record.

    Sorry for disturbing )

  3. #3
    Community Manager McLovin's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    447

    Default

    Interesting, our designers use Shadowplay to record footage for the trailers they did not have the issue. I'll ask them to check again from the retail version of the game.

  4. #4
    Community Manager McLovin's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    447

    Default

    Oh nice, I just replied as well. Good to know there was a fix!

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    118

    Default

    Well that happens when we have several monitors, and only on some games, and apparently since august 2017 with the new drivers.

    I think it can be linked to that problem : when we start the game with the wrong sound hdmi device, and then we use ALT-TAB to switch on Windows / sound devices and reselect the good device, then ALT-TAB to switch on the game : that wont work. We have to close the game, switch the good sound hdmi device, then restart the game to have sound. On some games it's possible, on other it's not.

    I'm not sure but it's probably the same issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •