Results 1 to 4 of 4

Thread: Is there something up with the forum?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Shrewsbury, UK
    Posts
    125

    Default Is there something up with the forum?

    Fired up the forum yesterday to join everyone with the chat about the great set of tables we've just got but when I followed my usual link a warning turned up saying the security certificate didn't match the site name or similar. This meassage has turned up on my phone and tablet (both Android OS) and laptop (Window OS).

    Deciding to take the bull by the horns I asked to proceed today and the forum looks v different. Firstly everything is white rather than the usual black and my notifications are now at the top of the screen rather than at the top right.

    Strangest of all is the address bar which shows this forum as being https: and has the secure site padlock showing.

    So, has there been an update? Or is there something a little more sinister at work and it best to avoid one of the friendliest sites on the 'net for a bit...

  2. #2

    Default

    Just updates! Don't worry!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Shrewsbury, UK
    Posts
    125

    Default

    Phew! It looks a lot better white rather than black!

    Right! Now off to wax lyrical about the new tables, thanks Bx3!

  4. #4
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Quote Originally Posted by Corpsesmith View Post
    It looks a lot better white rather than black!
    Same here! With the previous software, I went into the options and changed the skin to "VBB Defualt". It's the same skin as this one.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •