Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 301 to 337 of 337

Thread: Sticky for ZP2 table bugs

  1. #301
    Senior Member Beliskner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    177

    Default

    Had a weird problem on the Droids table the other day. I was playing the fifth mission with the exploding ball and during the brief two ball multiball the regular ball went into the left kickback but didn't came back out. I hit the bomb ball into the hole and another ball came from the launcher so I could continue playing but after I hit the last bomb ball shot into the hole I didn't get another ball. I just heard the noise from the kickback as if it would constantly take a ball in and launch it out. The table also didn't realise that even after several minutes so I had to restart the game

  2. #302
    Table Designer Croftanator's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Budapest
    Posts
    64

    Default

    Quote Originally Posted by Beliskner View Post
    Had a weird problem on the Droids table the other day. I was playing the fifth mission with the exploding ball and during the brief two ball multiball the regular ball went into the left kickback but didn't came back out. I hit the bomb ball into the hole and another ball came from the launcher so I could continue playing but after I hit the last bomb ball shot into the hole I didn't get another ball. I just heard the noise from the kickback as if it would constantly take a ball in and launch it out. The table also didn't realise that even after several minutes so I had to restart the game
    Sorry about that. It seems you were extremely unlucky, and the ball somehow got rebounded back into the kickback area whilst the kickback gate was closing. It would indeed have broken the game for you, and only a restart was possible. Of course I'll fix it, though as ever, when it will get patched, I don't know.

  3. #303
    Senior Member Beliskner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    177

    Default

    Quote Originally Posted by Croftanator View Post
    Sorry about that. It seems you were extremely unlucky, and the ball somehow got rebounded back into the kickback area whilst the kickback gate was closing. It would indeed have broken the game for you, and only a restart was possible. Of course I'll fix it, though as ever, when it will get patched, I don't know.
    Yeah I probably hit that one magic pixel at the one magic frame to cause it. One in a million shot . Never had this happen on any other table lol.

  4. #304
    Senior Member Beliskner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    177

    Default

    More fun times on Clone Wars. The first Star Wars pack is my favorite but it also seems to be the glitchiest .
    After finding out you can actually freeze the ball by hitting the right council ramp on the same frame (give or take one frame) a mission ends I now found out that you can actually knock the ball out of bounds by hitting the right council ramp at the right angle when main mission is lit. Use the left flipper to hit the ball on the right council ramp as far to the right as possible. If done right the ball will clip through the ramp and be stuck in the air somwhere between the right council ramp and the plunger. Managed to pull it off twice already . It's pretty cool when it happens and a new ball will be launched in after about 20-30 seconds so it doesn't destroy the game like the kickback glitch on the Droids table did

    PS: This was in Star Wars Pinball. Don't know if it's possible in ZP2 but assume it is since they're basically the same.

  5. #305
    Senior Member Beliskner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    177

    Default

    Made some videos of the glitch so you can exactly see what I mean. As you can see the meachanic on the right council ramp does magical things with your ball
    Here's the one where the ball gets stuck:

  6. #306
    Senior Member Beliskner's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    177

    Default

    Here's where the ball just zips right through the ramp and to the plunger:


  7. #307

    Default

    Quote Originally Posted by Beliskner View Post
    Had a weird problem on the Droids table the other day. I was playing the fifth mission with the exploding ball and during the brief two ball multiball the regular ball went into the left kickback but didn't came back out. I hit the bomb ball into the hole and another ball came from the launcher so I could continue playing but after I hit the last bomb ball shot into the hole I didn't get another ball. I just heard the noise from the kickback as if it would constantly take a ball in and launch it out. The table also didn't realise that even after several minutes so I had to restart the game
    wow, i just had this same exact problem, also on the 5th mission. I was playing Droids within the Star Wars Pinball game. The fifth mission with the bombs, it definitely glitches out.

    It has happened twice now. First time, similar to you, I actually had a 2 ball multiball going and the bomb blew up and the other ball disappeared or I lost it and nothing would happen for minutes. I finally nudged the board enough and a new ball showed up at the plunger but my game was ruined because the flippers were no longer responsive. Weren't really working.


    On the second occassion, I won the mode, but then the ball and flippers starting acting really weird. I would catch the ball but when I would relese the flipper, the ball wouldn't move at first (like it was stuck in the flipper) and then it finally started to slowly roll down but the flipper was not responsive like in the first instance.

    Kind of sucks, I was trying to beat all 5 modes and enter wizard mode to get the trophy but it glitches out.

  8. #308

    Default

    Quote Originally Posted by Croftanator View Post
    Sorry about that. It seems you were extremely unlucky, and the ball somehow got rebounded back into the kickback area whilst the kickback gate was closing. It would indeed have broken the game for you, and only a restart was possible. Of course I'll fix it, though as ever, when it will get patched, I don't know.
    Hey, it sounds like this hasn't been patched in yet, is that correct? From my above post, I just ran into the same thing last night. The mode music was playing but I had no ball anywhere to be found.

  9. #309
    Senior Member skyway73's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Suffolk, UK.
    Posts
    336

    Default

    This isn't a bug as such...

    On Ant-Man on PS4 I have a request regarding the Cassie Save. I like to use the Motion controls of the PS4 controller to nudge the table however as it's quite sensitive I'm finding I tilt when hammering the flippers (as you have to!) when trying to save the ball. Could the tilt be switched off when in the Cassie save? I remember it being disabled during the Speeder-bike mini-game on RotJ.

    Currently every time I land in the Cassie save I have to go into settings and change the nudge to the left stick and then change it back after.

    If you could change this it would make me very happy

  10. #310
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    13

    Default

    So, I've encountered a VERY VERY weird "bug" on the Castlestorm table.
    Check this out: https://youtu.be/IejG_ngGr1s
    Just to show that I haven't messed with any settings I install factory defaults in the beginning.

    I haven't played this game/table in a while, but I'm pretty sure this wasn't there before!
    Last edited by mklcf; 10-19-2015 at 10:55 AM.

  11. #311

    Default

    Quote Originally Posted by mklcf View Post
    So, I've encountered a VERY VERY weird "bug" on the Castlestorm table.
    Check this out: https://youtu.be/IejG_ngGr1s
    Just to show that I haven't messed with any settings I install factory defaults in the beginning.

    I haven't played this game/table in a while, but I'm pretty sure this wasn't there before!
    Thanks for the report! Is it only happening on the CS table or does it happen on any others?

  12. #312
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    13

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Thanks for the report! Is it only happening on the CS table or does it happen on any others?
    It's gone now. Did nothing special to fix it or something...

    It was just on Castlestorm btw.

    Verstuurd van mijn SM-G900F

  13. #313

    Default

    Quote Originally Posted by mklcf View Post
    It's gone now. Did nothing special to fix it or something...

    It was just on Castlestorm btw.

    Verstuurd van mijn SM-G900F
    Weird! Let me know if it happens again on CS or any other tables

  14. #314
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    5

    Default

    I actually started a thread about this, but no one's answered it yet. The Portal table isn't working correctly. I've downloaded the demo as well, but whenever I try to play it, it keeps telling me to buy the table. Then, when I click on "Buy table", a message pops up saying, "There is no content available." What do I do?

  15. #315

    Default

    Quote Originally Posted by alphazoid View Post
    I actually started a thread about this, but no one's answered it yet. The Portal table isn't working correctly. I've downloaded the demo as well, but whenever I try to play it, it keeps telling me to buy the table. Then, when I click on "Buy table", a message pops up saying, "There is no content available." What do I do?
    Just ran into this vengeance and virtue tables...did a restore licenses and still the same. Any word on this?

  16. #316

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Just ran into this vengeance and virtue tables...did a restore licenses and still the same. Any word on this?
    On PS4, correct? Have you tried downloading from the PSN store via browser?

  17. #317

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    On PS4, correct? Have you tried downloading from the PSN store via browser?
    Yes, PS4...

    I'll give it a shot and see what happens, Barbie...thanks.

  18. #318
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    10

    Default Balls of Glory tables

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Yes, PS4...

    I'll give it a shot and see what happens, Barbie...thanks.
    Barbie,

    I'm having this same issue with the Balls of Glory pack. I had the trial installed. I bought the unlock for PS3/Vita. Table is unlocked and can be played on PS3/Vita. Did table import on PS4. Downloaded & installed unlock, PS4 still says "Download & Play!". Closed game, installed PS4 unlock again, still " Download & Play!". Closed game, pushed unlock from browser PS Store to PS4. PS4 tables still show "Download & Play". Help!!!

    Greg

    ***UPDATE*** - I went to my PSN user account area and restored my licenses (all 694 of them!), started things up, & now have access to the tables
    Last edited by topes; 03-13-2016 at 10:19 PM. Reason: I fixed my problem

  19. #319

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Yes, PS4...

    I'll give it a shot and see what happens, Barbie...thanks.
    So...no luck. I downloaded from browser (demo and game). Open up ZP2 and the Vengeance/Virtue boards are locked (keyhole overlay). I choose a table, it shows the 'buy table' screen for a second, then switches to 'download and play'. I choose that and it brings me to the PS store and says 'no content was found'.

  20. #320

    Default

    Quote Originally Posted by topes View Post
    Barbie,

    ***UPDATE*** - I went to my PSN user account area and restored my licenses (all 694 of them!), started things up, & now have access to the tables
    Hey Greg...didi you do this on PS4 or though a browser? If the latter, where the heck is the restore licenses (I couldn't find it, but I may just be slow )

  21. #321

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Hey Greg...didi you do this on PS4 or though a browser? If the latter, where the heck is the restore licenses (I couldn't find it, but I may just be slow )
    It's not in the game itself, it's in your PS4 settings menu - let me know if it doesn't help!

  22. #322

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    It's not in the game itself, it's in your PS4 settings menu - let me know if it doesn't help!
    OK...that was the first step I took about a week or so ago. Should I try again?

    Thanks for the help

  23. #323

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    OK...that was the first step I took about a week or so ago. Should I try again?

    Thanks for the help
    Yeah - couldn't hurt, if that doesn't work, go to the PSN store (not from within the game) and search the table pack and see if it still gives you the weird "no content" error.

  24. #324

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Yeah - couldn't hurt, if that doesn't work, go to the PSN store (not from within the game) and search the table pack and see if it still gives you the weird "no content" error.
    So...
    Restore licenses didn't work

    Pack is on PS Store - unlock says 'purchased'/demo says 'installed'

  25. #325

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    So...
    Restore licenses didn't work

    Pack is on PS Store - unlock says 'purchased'/demo says 'installed'
    At least it doesn't say "no content" anymore... Does it do anything if you use the import button from within the game?

  26. #326

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    At least it doesn't say "no content" anymore... Does it do anything if you use the import button from within the game?
    Shows up there as installed and the download icon is 'greyed out'...doesn't let me do anything. No other reports of this, huh? Weird one...

  27. #327

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Shows up there as installed and the download icon is 'greyed out'...doesn't let me do anything. No other reports of this, huh? Weird one...
    Usually the restore license or adding it to the queue via browser works. I don't understand why it's saying it's installed but still greyed out... :/

  28. #328

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Usually the restore license or adding it to the queue via browser works. I don't understand why it's saying it's installed but still greyed out... :/
    Guess its time to bug Sony

  29. #329

    Default

    Quote Originally Posted by Trollwart View Post
    Guess its time to bug Sony
    Let me know how it goes! Feel free to PM or email (support @ zenstudios .com) if needed

  30. #330
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by blacpain View Post
    Ninja Gaiden Sigma 2 PS3 EU

    hello together,

    i can not save any local highscores per initials on the Ninja Gaiden Sigma 2 table
    after i finished the last ball with a noteale score it skips directly to the overview results - highscore of the week

    thanks in advance
    Still not working on PS3 EU

  31. #331
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    4

    Default Ball refuses to launch?

    So I haven't played my copy of the game on my PS4 in a few months. I went back to it today and every table I load up will not let me launch the ball. The game recognizes my buttons and analog sticks for everything EXCEPT launching the ball.

    I have done everything from restarting my PS4 to totally deleting the game and re-installing everything, but I still can't play. What is going on?

  32. #332

    Default

    Quote Originally Posted by Hollywood View Post
    So I haven't played my copy of the game on my PS4 in a few months. I went back to it today and every table I load up will not let me launch the ball. The game recognizes my buttons and analog sticks for everything EXCEPT launching the ball.

    I have done everything from restarting my PS4 to totally deleting the game and re-installing everything, but I still can't play. What is going on?
    Do you have another controller you can try? Let me know if you still have trouble.

  33. #333
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Do you have another controller you can try? Let me know if you still have trouble.
    I don't, but like I said I don't think it's the controller. The game recognizes my buttons for everything else, but when it comes to trying to launch the ball, it refuses. I can still tilt the table and change camera views, but even if I change the inputs the game won't let me launch the ball.

  34. #334

    Default

    Quote Originally Posted by Hollywood View Post
    I don't, but like I said I don't think it's the controller. The game recognizes my buttons for everything else, but when it comes to trying to launch the ball, it refuses. I can still tilt the table and change camera views, but even if I change the inputs the game won't let me launch the ball.
    Does it help if you reassign it in the settings menu? Or does the plunger launch the ball if you pull back one of the thumbsticks toward you, then release it?

  35. #335
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Does it help if you reassign it in the settings menu? Or does the plunger launch the ball if you pull back one of the thumbsticks toward you, then release it?
    Nope, I tried re-assigning it to the circle button and it still refused to register, and the thumbstick doesn't register either. This is the weirdest issue I've ever had.

  36. #336

    Default

    Quote Originally Posted by Hollywood View Post
    Nope, I tried re-assigning it to the circle button and it still refused to register, and the thumbstick doesn't register either. This is the weirdest issue I've ever had.
    Totally weird. Let me see if the team has any idea what's going on here

    Edit: Almost forgot - do you have any settings changed in the accessibility options for the PS4 itself?
    Last edited by BarbieBobomb; 12-07-2016 at 11:04 PM.

  37. #337
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by BarbieBobomb View Post
    Totally weird. Let me see if the team has any idea what's going on here

    Edit: Almost forgot - do you have any settings changed in the accessibility options for the PS4 itself?
    No I haven't touched any of the PS4 settings.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •