Results 1 to 18 of 18

Thread: Dr. Dude bug

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Senior Member DepecheM101's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    101

    Default Dr. Dude bug

    There is a problem on Dr Dude where the Mix Master turntable stops spinning at a point and does not work again until a new game is started and exiting the current game and then returning to continue the same game in play does not help. I have got a feeling it is related to the rewind perk. This was on Xbox One.https://onedrive.live.com/embed?cid=...M-XrdDbmPVnF8U
    Last edited by DepecheM101; 10-20-2020 at 12:44 PM. Reason: Trying to insert video example

  2. #2
    Marketing Manager McLovin's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    742

    Default

    Quote Originally Posted by DepecheM101 View Post
    There is a problem on Dr Dude where the Mix Master turntable stops spinning at a point and does not work again until a new game is started and exiting the current game and then returning to continue the same game in play does not help. I have got a feeling it is related to the rewind perk. This was on Xbox One.https://onedrive.live.com/embed?cid=...M-XrdDbmPVnF8U
    Thanks Depeche!

    Looking into this.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    US
    Posts
    4

    Default

    Dr Dude has been crashing when you check out the table guide on the PS4.

  4. #4
    Senior Member DepecheM101's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    101

    Default FACTORY SETTINGS bug

    I have also seen a bug that has happened to other players that stops the game and shows 'FACTORY SETTINGS' on the alpha numeric display which also seems related to using the rewind.

    Xbox.
    Last edited by DepecheM101; 10-23-2020 at 12:49 PM.

  5. #5

    Default

    I can't even launch Dr Dude without it crashing...

    PS4

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    US
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by jrolson View Post
    I can't even launch Dr Dude without it crashing...

    PS4
    The same with me along with Funhouse and Space Station. Here is the error code Zen. CE-34878-0

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2020
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    22

    Default

    Quote Originally Posted by DepecheM101 View Post
    I have also seen a bug that has happened to other players that stops the game and shows 'FACTORY SETTINGS' on the alpha numeric display which also seems related to using the rewind.

    Xbox.
    I've gotten FunHouse to do this several times as well by using Rewind. This happened on the Switch version.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    9

    Default Still happening

    I think it's time they issued refunds for this table as it's not fit for purpose. This error is STILL happening with no update. Awful

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •