Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 101 to 111 of 111

Thread: Double 100% anyone? :)

  1. #101
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Quote Originally Posted by Prtmcluesrol View Post
    I just started with Vita version and it feels a bit weird to play ZP2 on Vita
    Tell me about it. Try playing ZP2 solely on the Vita for a week and then go back to the PS3 version.

  2. #102
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by shogun00 View Post
    Tell me about it. Try playing ZP2 solely on the Vita for a week and then go back to the PS3 version.
    lol im used to it now and now i can't go back to the PS3 version

  3. #103
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Quote Originally Posted by Prtmcluesrol View Post
    lol im used to it now and now i can't go back to the PS3 version
    For me, it's the size difference. Playing the game on the Vita's 5.5" screen and then going back to the PS3 with my much larger TV screen (26"). "Wow! Everything is so big." That was my first reaction. I still prefer the PS3 version, but I'm so glad that the Vita version is pretty much a perfect port. It so much fun to play it on the go and I've gotten a few people to buy the game on their cell phones.

  4. #104
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by shogun00 View Post
    For me, it's the size difference. Playing the game on the Vita's 5.5" screen and then going back to the PS3 with my much larger TV screen (26"). "Wow! Everything is so big." That was my first reaction. I still prefer the PS3 version, but I'm so glad that the Vita version is pretty much a perfect port. It so much fun to play it on the go and I've gotten a few people to buy the game on their cell phones.
    Yeah it's the size difference for me too

    I also got to ultimo while doing the side missions trophy and was like "f'*** it i'll go for ultimo" so i started the main missions he doesn't seem that bad in ZP2 i got to 4/10 hits in first 2 minutes but lost my 2nd ball very fast at least it's not a trophy requirement. I'm gonna start marvel pinball after Both ZP2 100%'s.. hopefully my vita buttons will survive because it's getting used up very fast lol
    Last edited by Prtmcluesrol; 08-19-2013 at 10:57 AM.

  5. #105
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Psst...You might want to censor that f-bomb.

    Quote Originally Posted by Prtmcluesrol View Post
    I'm gonna start marvel pinball after Both ZP2 100%'s.. hopefully my vita buttons will survive because it's getting used up very fast lol
    That's one reason why I'm not going after 100% on the Vita version and just play it for fun. I'll probably kill the shoulder buttons if I did.

    Have you tried paying the game with the rear touch pad? Surprisingly, the flippers feel so natural with it.

  6. #106
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by shogun00 View Post
    Psst...You might want to censor that f-bomb.


    That's one reason why I'm not going after 100% on the Vita version and just play it for fun. I'll probably kill the shoulder buttons if I did.

    Have you tried paying the game with the rear touch pad? Surprisingly, the flippers feel so natural with it.
    O i didn't know that you could play it with touch pad :O i just tried it now and it feels very hard llol.

  7. #107
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    So i just returned to ps3 version and got used to it after 5 hrs lol. anyway. how do you start the wizard mode on moon knight? i finished all 4 missions 2 times but nothing happend? my ball drain like hell on that table too lol

  8. #108
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Quote Originally Posted by Prtmcluesrol View Post
    So i just returned to ps3 version and got used to it after 5 hrs lol. anyway. how do you start the wizard mode on moon knight? i finished all 4 missions 2 times but nothing happend? my ball drain like hell on that table too lol
    You must light all of the "MOON KNIGHT" letters. Completing the four missions will just spell out MOON. KNIGHT is spelled out by completing the small things, such as completing the Cross Bow mini-game. The table guide goes into detail on how to spell out MOON KNIGHT.
    Last edited by shogun00; 08-21-2013 at 10:38 AM.

  9. #109
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    Quote Originally Posted by shogun00 View Post
    You must light all of the "MOON KNIGHT" letters. Completing the four missions will just spell out MOON. KNIGHT is spelling out by completing the small things, such as completing the Cross Bow mini-game. The table guide goes into detail on how to spell out MOON KNIGHT.
    Thanks! i should read the table guides before posting lol.

    edit: i tried thor after i figured out how to do lighting combo. i got to final mission 2 times in a hour and didn't get a single hit on final mission.. let alone 8 random targets...

    BTW. do "MOON KNIGHT" reset after failing the wizard mode?
    Last edited by Prtmcluesrol; 08-21-2013 at 09:14 AM.

  10. #110
    Senior Member shogun00's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Western NY (USA)
    Posts
    2,823

    Default

    Quote Originally Posted by Prtmcluesrol View Post
    BTW. do "MOON KNIGHT" reset after failing the wizard mode?
    Nope!

  11. #111
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    107

    Default

    So now i have 64/66 trophies, yes only 2 trophies to 100% it's episode V wizard mode & clone wars wizard mode. after watching some missions of clone wars (weapon's factory & attack on kamino and of course a reset wizard mode) i was like oh crap i have tried those missions for a few hours and only passed weapons factory once... im not looking forward to this wizard mode

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •